VSS-Solutions-24sept20-langsveien.png

Miljøbevisste med spesialkompetanse og samfunnsansvar

VSS Solutions AS er en sveisebedrift på Fagernes, med avdeling i Oslo. De er spesialister på å levere til prosjekter som skal være universelt utformet.

Artikkel av Roy Myrland, Langsveien.no
24. september 2020

 

Glenn Sletten (fra venstre på bildet), Inge Joachim Volden, Albert Thorson og Runar Thore Nerli har en unik spesialkompetanse innen alt som har med sertifisert sveising å gjøre. Mye av det som produseres på Fagernes leveres i Oslo-området.

Firmaet ble nylig Miljøfyrtårn-sertifisert, foruten at de i 2019 ble utnevnt til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv.

Det var ordfører i Nord-Aurdal, Knut Arne Fjelltun, som overrakte Miljøfyrtårn-sertifikatet. Han mente at mulighen for å bli sertifisert Miljøfyrtårn kanskjer var vanskeligere i firmaets bransje, i forhold til de over 80 andre bransjene som er med i ordningen. VSS Solutions AS er den 15. bedriften i Nord-Aurdal kommune som har fått sertifikatet som dokumenterer miljøbevissthet og samfunnsansvar av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Glenn Sletten skal veldig snart opp til svenneprøven. Sveisepinner, materialvalg og alt annet som faget tilhører, har han fått solid kunnskap om og mye erfaring med i den tiden han har vært lærling i VSS Solutions AS.

Har du – eller kjenner du noen – som har lyst til å bli lærling høsten 2021 i bedrifte? Se her
https://www.vss-solutions.no/nyheter/laerling-fra-hoesten-2021/