VSS-Solutions-Universell-utforming-Miljøfyrtårn.jpg

Miljøfyrtårn-sertifisert i 2020

VSS Solutions AS ble Miljøfyrtårn-sertifisert i juni i år. Avisa Valdres var tilstede ved utdelingen av diplomet, som ordfører i Nord-Aurdal kommune stod for.

 

Artikkel av Marit Beate Kasin, avisa Valdres.
15. september 2020

– Dere beviser at dere vil noe. Jeg er imponert. Det varmer i hvert fall mitt hjerte å ha slike bedrifter i vår kommune og ikke minst skal dere være stolte av dere selv.

Det sa ordfører Knut Arne Fjelltun (Sp) i Nord-Aurdal kommune da han fredag overrakte en diplom til bedriften.

 

– Gratulerer så mye med sertifisering som miljøfyrtårn. Det er ett sertifikat, som er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser. Her er diplomet som er beviset på at dere jobber målbevisst og tar miljøet på alvor, sa Fjelltun under overrekkelsen.

VSS Solutions AS har hovedkontor i Valdres med avdeling i Oslo, og har kunder i hele Sør-Norge hovedsakelig i Oslo-området. Vi har mange års erfaring med taktil merking og universell utforming i bygg.

Miljøfyrtårn er et verktøy som gir virksomheter mulighet til å jobbe målrettet med å forbedre sine miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Dette gir virksomheter gode forutsetninger for å bidra til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål.

– Kriteriene for å bli miljøsertifisert er mange, og kanskje er det ekstra tøffe krav innen bransjen deres. Dere er nå bedrift nummer 15 i Nord-Aurdal som er Miljøtårnsertifisert. Noe som beviser at det er mange bedrifter i Nord Aurdal som tar miljøansvar.